Menü Bezárás

TÁJÉKOZTATÁS a Telkibánya-Bózsva közötti útlezárásról

A megjelent információkat az alábbiak szerint szükséges pontosítani. A lezárással érintett, 3708-as számú útszakasz felújítása Telkibánya település Bózsva felőli végén kezdődik és Bózsva irányába haladva kb. 500 métert érint.

  Ez egy korábban felmért és a Magyar Falu programban felújításra sikeresen pályázott útszakasz, amelynek kivitelezője a Magyar Közút Zrt.

   Az útszakasz felújítása az alkalmazott technológia miatt teljes útzárat igényel. A közút tájékoztatása szerint a Volánbusz forgalom közlekedését biztosítani tudják. Egyéb átjárást nem engedélyeznek.

  Értesítem a település lakosságát, hogy a lezárt útszakasz a Nagy út végéről induló mezőgazdasági úton kikerülhető lesz. Az út személygépkocsival jelenleg is járható. Az úton a szükséges karbantartási munkákat a biztonságosabb közlekedés érdekében az önkormányzat el fogja végezni.

  Megkérek mindenkit, hogy az utat vezetési képességeinek megfelelően, körültekintően, kulturált körülmények között, másokra odafigyelve, saját felelősségére használja.

Szabó Zoltán