1. számú Ifjúsági Tábor

Telkibánya nagy hagyományokkal rendelkező táborral büszkélkedik. Sok család keresi fel a Telkibányát, hogy megmutassák gyermekeiknek vagy unokáiknak azt a tábort, ahol 25-30 évvel ezelőtt mint úttörők nyaraltak, s talán életükben először itt ismerkedtek az erdővel, a hegyekkel, a természettel. A Zempléni-hegység akkor egyetlen állandó jellegű tábora nagy múltra tekint vissza nemcsak azért mert közel 30 éve folyamatosan, csaknem mindég telt házzal nyújt élményt a kiránduló ifjúságnak, hanem azért is mert ipartörténeti szempontból jelentős helye a községnek.

 

Az I. számú tábor Telkibánya Fürdő út 17 szám alatt található. Itt 142 fő elszállásolására alkalmas. Az egyik kőépületünk téliesített, mely 44 férőhelyet biztosít.

A másik kettő épületünk 43 és 55 férőhelyes.

A szállás térítési díja, fűtési idényben 2360 Ft/ fő/ nap, fűtés nélkül 1888 Ft/fő /nap.

A folyamatosan működő konyhája és étterme a kirándulók ellátását is biztosítja.

Napi háromszori étkezésre is van lehetőség, gyerek és felnőtt adagokban, melynek árai a következőek:

Gyerek adag: Reggeli: 386 Ft, Ebéd: 772 Ft, Vacsora: 569 Ft

Felnőtt adag: Reggeli: 467 Ft, Ebéd: 915 Ft, Vacsora: 650 Ft

(Áraink bruttóban értendők, tartalmazzák az ÁFÁ-t)

 

A szabadidő eltöltésére, sportolásra, edzőtáborok vagy tájfutó versenyek, ásványgyűjtő túrák megrendezésére kiváló lehetőséget biztosít. A Tábor kulturális és szórakoztató programokkal várja a kirándulókat. A hagyományos szolgáltatások mellet a tábor területén ingyenes WIFI szolgáltatás biztosított a vendégek számára.

Udvar

Az udvar hatalmas terület, gyerekek és felnőttek egyaránt ki tudnak kapcsolódni, csodálatos helyszíne lehet sporteseményeknek, rendezvényeknek vagy csak a kikapcsolódni vágyóknak. Aszfaltos foci illetve kosárpálya várja vendégeinket a fedett színpad biztosítja a remek szórakozást legyen szó meghívott fellépőkről vagy saját műsor előadásáról. A csodálatos környezet lehetővé teszi a felhőtlen kikapcsolódást a természet lágy ölén. A falu központtól nem távol elhelyezkedő táborból percek alatt elérhető minden.

 

 

Étterem

Éttermünk alkalmas rendezvények, csapatépítő tréningek, nagyobb létszámú csoportok fogadására és kiszolgálására de a kirándulókat is szívesen vendégül látjuk. Hagyományos étterem, vidéki hangulat, finom ételek.  

1_tábor_étterem

Szállásaink

Ki ne emlékezne az idősebbek közül milyen érzés volt barátokkal, ismerősökkel vagy épp vad idegenekkel napokat eltölteni egy szobába, a végére mindig úgy éreztük összekovácsolódtunk már-már örök barátságok kötődtek egy hét után. Vagy lámpa oltás utáni beszélgetésekre nevetgélésekre de csak úgy, hogy az osztály főnök vagy táborvezető meg ne halja.

Szállásaink hagyományos tábor elrendezésű, egyszemélyes és emeletes ágyakkal közös vizesblokkal.

Emlékek

Ha esetleg önnek is van régi fényképe a táborról várjuk szeretettel a lenti e-mail címre. Ossza meg más emberekkel az itt eltöltött felejthetetlen élményeit.   

Telkibánya 1. számú Ifjúsági Tábor
Foglalás a 06 46 388 – 507 telefonszámon
Gondnok elérhetősége: 06 30 525 7017, Élelmezésvezető elérhetősége: 06 30 399 5841
E-mail: telkibanyatabor@gmail.com